top of page

Ons Team | Caroline De Lobel, recensent

Het is al even geleden dat we nieuwe teamleden hebben voorgesteld. Hoog tijd om dat snel recht te zetten. Verwacht jullie de komende dagen/weken aan een verse lading sisters en brothers. Maak kennis met...


Als kind groeide ik vooral op met muziek van The Doors en The Rolling Stones die door de boxen van mijn ouders knalden. De liefde voor deze bands is gebleven, en al snel ging ik verder snuffelen in het rock genre. De jaren 90 kwamen eraan, en als beginnende tiener waren dit de jaren waar Nirvana en Metallica een grote plaats in mijn leven kregen en waar de eerste uitjes naar Torhout/ Werchter plaats vonden samen met mijn ouders en oudere broer. De rock-metal muziek was altijd mijn favoriete genre, en wie me een beetje kent weet dat Brutus me ook heel nauw aan het hart ligt, dus mijn favoriete bands zijn bij deze gekend. Maar er zijn zoveel goeie bands en genres om te ontdekken en te koesteren. Door mijn passie voor concerten ben ik terecht gekomen bij Brothers In Raw. Hier kreeg ik de kans mijn passie ook neer te schrijven, niet altijd zo evident voor mij want het is soms zoeken om mijn gedachten of gevoel op papier te zetten. Maar toch heb ik hier al veel leuke ervaringen opgedaan, waardoor ik nog meer besef hoe belangrijk muziek is in mijn leven. En misschien is het wel mijn grote droom om concerten niet enkel vast te leggen achter mijn pen, maar ook achter de lens. Dus verder werken en bijleren is voor mij de boodschap.


De eerste concerten die ik deed voor Brothers, waren Brutus en Amenra. Twee fantastische en beklijvende belevenissen, maar ook de ontdekkingen op dunk!festival en Alcatraz Open Air blijven mij sterk bij. Want sowieso is het altijd fijn om collega’s recensenten of fotografen tegen te komen op concerten of festivals.


mijn eerste concert als verslaggever:


mijn favoriete concert als verslaggever:

helemaal bovenaan mijn bucketlist: Als we dan echt eens mogen dromen, dan staat een meet and greet met Metallica Of Dave Grohl helemaal bovenaan mijn lijstje!

specialiteit(en): Ik ben graag creatief bezig, o.a. het delen van foto’s van dagdagelijkse taferelen die me boeien zoals muziek, natuur, mensen, culturele dingen, dieren .. Ik ben ook een echte verzamelaar van spullen van mijn favoriete groepen en wordt er helemaal gelukkig van wanneer ik iets voor hen kan doen, zoals het runnen van de fanclub van Brutus. Noem me gerust geëngageerd.

Te vinden op: www facebook instagram

Comments


bottom of page