top of page

Ons Team | Marjolein, fotograaf

Geen nieuw teamlid deze keer, wel een vaste waarde die reeds 2,5 jaar actief is voor BIR.

Maak vandaag kennis met... Marjolein


Foto: Istvan Bruggen

Jarenlang vooral kleinere clubshows gefotografeerd, met name in de black metal, wat ook mijn favoriete genre is. Bij deze shows in vaak kleine zalen heb ik al snel leren omgaan met weinig licht. Alleen een paar kaarsen op het podium, geeft veel sfeer. Ik heb veel gefotografeerd in het plaatselijke poppodium en daar kom ik nog steeds regelmatig aanwaaien voor een paar plaatjes.

Naast de kleinere showtjes kom ik ook graag op festivals. Daar schiet je weer een heel ander soort foto's. Zo heb ik een aantal jaren gefotografeerd op Party.San in Duitsland, maar ben ik ook op Nederlandse festivals in de fotopit te vinden.


Mijn eerste concert als fotograaf:

Faal in Arnhem (2012)


Mijn favoriete concert als fotograaf:

Motörhead, Zwolle (2014)

Black Label Society, Nijmegen (2022)


Helemaal bovenaan mijn bucketlist:

Lorna Shore

Specialiteit(en):

Concertfotografie

Portretfotografie


Te vinden opComments


bottom of page