top of page

Ons team | Laura B., recensent

Het BIR team blijft groeien. Tijd dus om jullie nog wat 'nieuwe' teamleden voor te stellen.

Maak vandaag kennis met...


Laura, liefhebster van het zwaardere undergroundwerk. Opgegroeid met U2 en Simple Minds rolde ik als tiener de metalwereld in. Metallica, Iron Maiden en Ghost waren de logische eerste favorieten. Met bands als Candlemass en Pentagram strikte doom metal mij iets later in z’n netten. Tot ik in 2017 ‘mijn’ genre vond: black metal. Namen als Watain, Mgla en Mysticum kunnen mij steeds opnieuw bekoren.

Vandaag zoek ik vooral naar nieuwe bands met een uniek geluid en een indrukwekkende show. (Lees: veel vuur, props en wierook).

mijn eerste concert als verslaggever:

Lokerse Feesten, 6 augustus 2023, Grote Kaai (Lokeren)


helemaal bovenaan mijn bucketlist: The Rolling Stones. Iets met 'dat moet je toch één keer gezien hebben'.

specialiteit(en): Het kritische schrijfwerk.

Te vinden op: www

bottom of page