top of page

Ons Team | Viv Naastepad, fotograaf

Het BIR team blijft groeien. Tijd dus om jullie nog wat 'nieuwe' teamleden voor te stellen.

Maak vandaag kennis met ...


Hoi!

Ik ben Viv en ik woon in Rotterdam! Op het moment van schrijven ben ik 22 jaar oud.

Mijn passie en werk omvatten een scala aan disciplines. Ik ben een HR-stagiaire bij HDI Global SE voor mijn opleiding en een part-time pedagogisch medewerker.


Daarnaast gedij ik als ZZP'er in de wereld van PR en heb ik voor diverse klanten uiteenlopende opdrachten lopen. De klanten variëren van de brouwerij Vet & Lazy, hun bar Bierkaai en artiesten van jazz tot en met klassiek en metal.

Als fotograaf leg ik de momenten vast die voor mij energie geven, met een focus op portretten, muziek (van techno, jazz, metal, R&B tot klassiek) en diverse evenementen.mijn eerste concert als fotograaf:

Rhapsody of Fire – 19-2-20 – Baroeg Rotterdam


mijn favoriete festivals als fotograaf:

Brutal Assault - 11 t/m 13-8-22 - Jaroměř, Tsjechië

en

So W'Happy 9-7-22, Brunehaut, Belgiëhelemaal bovenaan mijn bucketlist:

Te veel bands en festivals. Qua festivals andere PinkPop, Zwarte Cross, Rock Am Ring, Alcatraz, Copenhell en Sziget. Qua artiesten staan Halsey, Pommelien Thijs, Chef Special, Demi Lovato, Halestorm, Issam Alnajjar, Obscura en Aurora.


specialiteit(en):

Concert/festival fotografie, evenementen fotografie, portretfotografie, band fotografieTe vinden op:

Comments


bottom of page