top of page

Sounds | Arch Enemy, The Watcher


Als je mijn albumreview gelezen hebt, dan weet je dat deze een van mijn favorieten was, al moet ik ondertussen toegeven dat The Watcher stiekem toch écht wel mijn absolute favoriet is. Ik had op Alcatraz mijn social media nog niet nagekeken en had dus ook geen idee dat Arch Enemy deze als single had uitgebracht, maar toen tijdens hun headline show werd aangekondigd dat er een nieuwe music video was en dat ze het nummer live zouden spelen, was ik zoooo blij dat het over deze track ging! Ik heb hem dan ook vol enthousiasme meegezongen en geheadbanged terwijl mensen rondom mij een beetje verward waren hoe ik dit nummer nu al zo goed kon kennen. Maar hoe kan het ook anders? Met zo'n intro en melodie moest ik deze gewoon opnieuw en opnieuw beluisteren. Als je hem nog niet gehoord zou hebben, doe het nu dan zeker wel, je zal niet teleurgesteld zijn!


Luister ook naar:

House of Mirrors

Deceiver, Deceiver

Sunset Over The Empire

In The Eye Of The Storm


website


bottom of page