top of page

Albums | A Better Hand, Cheap Smokes and Champagne


Poppunk trio A Better Hand tekende onlangs bij Mutant League Records en brengt nu zijn eerste EP uit bij een label. De EP getiteld Cheap Smokes and Champagne volgt hun album uit 2019 op en bevat 5 songs.


Silhouettes zet meteen een leuke toon voor de rest van het album. Het is een typisch poppunk liedje dat aantoont dat de jongens perfect op tour kunnen met een band als Grayscale en hun voorprogramma kunnen verzorgen. Sleep With The Lights On bevat een leuk deuntje met een plakkend refrein. We zitten alweer halverwege met Wrong One, dat voor ons hét liedje van het album is. Veel energie, een opbouwing voor het refrein en een high pace refrein zorgen voor dé song van deze EP. Na zoveel energie moeten we natuurlijk even op adem komen en laat dat nu perfect lukken met Autumn Leigh. Het einde is daar alweer veel te snel, maar de titel zegt het wel goed: Get It Right. En dat deden ze met Cheap Smokes and Champagne.


Ik zie spontaan een groep poppunk kids staan aan het barrierloze podium van de Kavka, de sfeer die er goed inzit, en een groep dat goed bezig is met zijn plaatsje te veroveren binnen de scene.


Releasedatum: 26 februari 2021


luister

lees

Mutant League Records has announced the signing of Minneapolis alt-rock band A Better Hand. The band's debut 'Cheap Smokes and Champagne' was produced by Seth Henderson at ABG Recording (State Champs, Knuckle Puck), and includes 5 frenetic new tracks, which should appeal to fans of Issues & Point North.

(bron: Earshot Media)


bottom of page