top of page

WIN | 2 tickets voor Angelus Apatrida - PatronaatDe Spaanse thrashmetalband Angelus Apatrida komt terug naar Patronaat voor een eigen headline show met Battlecreek op vrijdag 12 april 2024!


De band heeft een onmiskenbare voetafdruk achtergelaten in de wereld van heavy metal met hun unieke sound die doet denken aan de groten zoals Metallica, Testament en Pantera.


Angelus Apatrida brengt nu hun nieuwste album “Aftermath” naar Patronaat. Dit album, geprezen als hun zwaarste en meest directe werk tot nu toe, is een testament van hun aanhoudende passie en vakmanschap. De band, bestaande uit Guillermo Izquierdo, Jose Izquierdo, Victor Valera en David G. Alvarez, staat bekend om hun energieke liveoptredens en onfeilbare consistentie.


(bron: Patronaat)

 

Neem deel & WIN 2 tickets*


Hoe maak je kans?


1) Like onze Facebook pagina;

2) Like en deel het bericht van onze wedstrijd op je tijdlijn en andere sociale media met de hashtag #WINangelusapatrida.

3) Tag degene met wie jij naar Patronaat zou willen afreizen op 12 april a.s. voor de show van Angelus Apatrida.


Vrijdag 12 april 2024, Patronaat (Haarlem, NL).*Medewerkers van Brothers In Raw, alsook hun familieleden, kunnen vanzelfsprekend niet deelnemen. We rekenen ook op jullie eerlijkheid in deze.
N.b.: De organisator behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers.

Comments


bottom of page