top of page

WIN | 2 Duotickets voor Meltheads + Hideous - Club. Donder/De Bosuil


Elke 3de donderdag van de maand organiseert De Bosuil de concertenreeks:

CLUB. DONDER.

Verwacht de komende maanden vette gitaarriffs, drums die je raken tot in je core én vooral bandjes waarvan je over een tijd gaat zeggen: ' Die heb ik ooit nog gezien in De Bosuil bij CLUB. DONDER.'Wil je alle concerten in de reeks bezoeken, wordt dan SUPER FAN!

Er zijn nog maar een aantal SUPER FAN pasjes beschikbaar waarmee je voor 40 euro alle concerten kunt bezoeken.Mag het harder? Reken maar dat het voor Meltheads hard zal gaan! Meltheads zijn vier jonge honden uit Antwerpen die met bakken talent en evenveel drang en swagger tot op het bot gaan. Voortgestuwd door de metronomisch strakke ritmesectie van Tim Pensaert (bas) en Simon de Geus (drum), en aangevuurd door de snedige en virtuoze gitaar van Yunas de Proost spuwt Meltheads aanstekelijke garage, postpunk en fascinerende cold en andere wave, die vergelijkbaar is aan The Chats, Amyl and the Sniffers, Gang of Four, Wire en – jawel – De Brassers en Aroma Di Amore. Vierde hond is frontman Sietse Willems, de vleesgeworden bastaard van Jim Morrisons charisma, Robert Plants sexappeal, Iggy Pops razernij én de blote bast van alle drie. Hun live-reputatie buzzt als een lopend uurtje door de Lage Landen, en wie hen al aan het werk zag, weet: deze hongerige wolven bestormen een podium alsof ze de laatste show van hun leven gaan spelen. Meltheads opende al voor o.a. DIRK. en Millionaire, speelde een uitverkochte releaseshow in Trix Café (waar ze ook resident zijn), schopte het tot in de finale van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en het podium (zilver!) op Humo' Rock Rally. Toch moet – nee, gààt – het voor hen allemaal nog beginnen. En reken maar dat het dan vooruit zal gaan. Ze staan ook nog eens op nummer 1 in de afrekening van Studio Brussel (november 2022)!


Hideous is het gloednieuw samengesteld gezin van Guillaume (RHEA) en Tim (Ramkot). Beiden verdienden ze al hun strepen bij de genoemde projecten, maar ze besloten om hun krachten te bundelen. Hideous brengt rockmuziek geïnspireerd op de ruwheid van de jaren ’90. Rechtdoor zonder nadenken, maar toch het belang van een zwevende melodie niet onderschatten. In november 2022 brengen ze hun eerste single uit, genaamd ‘Curse’ (Ze gingen de studio in met Victor defoort van Romeo Elvis die hun ook live (af en toe) zal ondersteunen.

(bron: De Bosuil)

 

Neem deel & WIN één van de 2 duotickets*


Hoe maak je kans?


1) Like onze Facebook pagina

2) Like en deel het bericht van onze wedstrijd op je tijdlijn en andere sociale media met de hashtag #WINClubDonder.

3) Stuur jullie antwoord op onderstaande vragen via een privébericht aan onze Facebook pagina vóór zondag 12 februari 2023 (middernacht).


De gelukkige winnaars worden uiterlijk op dinsdag 14 januari 2023 per e-mail verwittigd.


Vergeet dus zeker niet, naast je volledige naam, ook je e-mailadres én gsm nummer op te geven.

  1. Wat is de naam van de concertenreeks waaronder dit optreden valt.

  2. Op welke dag vindt deze concertenreeks telkens plaats

  3. Schiftingsvraag: hoeveel juiste antwoorden zullen we ontvangen tegen zondag 12 februari 2023 (middernacht)?


donderdag 16 februari 2023, De Bosuil (Weert, NL).*Medewerkers van Brothers In Raw, alsook hun familieleden, kunnen vanzelfsprekend niet deelnemen. We rekenen ook op jullie eerlijkheid in deze.コメント


bottom of page