top of page

WIN | 2 Duotickets voor For I Am King - VoltFor I Am King is terug met een gloednieuw album! En speelt op vrijdag 27 januari in Poppodium Volt met special guest Another Now.

Op 19 januari 2023 zal het nieuwe album “Crown” het levenslicht zien. Het is de derde plaat van de Nederlandse metal act en is de opvolger van het al om geprezen “I” uit 2018. De release van het album wordt gevierd met een uitgebreide Nederlandse tournee in januari en februari die start in ons eigen Sittard-Geleen. Je krijgt dus de kans om de nieuwe tracks als eerste te horen.

Alma Alizadeh zegt dat het album een “logische” opvolger is van de voorganger “I” die ging over de krachten die werken aan de macht. Met de opvolger “Crown” gaat de band dieper in op de heersers en hun volgers die ervoor zorgden dat zij aan de macht bleven. In afwachting van het nieuwe werk bracht de band een kneiter harde cover uit van Kate Bush. “Running up that Hill” werd een duet met niemand minder dan Daniël de Jongh (ex-Textures). Een lekkere zoethouder, maar in januari is het tijd voor het “echte” (nieuwe) werk!

Helaas ging de tour van Another Now eerder dit jaar niet doen en kregen we in het zuiden geen kans om de band aan het werk te zien. Een fijn toeval dus dat ze nu terugkeren als support van For I Am King, een mooie kans om ze alsnog aan het werk te zien.

(bron: Volt

 

Neem deel & WIN één van de 2 duotickets*


Hoe maak je kans?


1) Like onze Facebook pagina

2) Like en deel het bericht van onze wedstrijd op je tijdlijn en andere sociale media met de hashtag #WINforiamking.

3) Stuur jullie antwoord op onderstaande vragen via een privébericht aan onze Facebook pagina vóór zondag 22 januari 2023 (middernacht).


De gelukkige winnaars worden uiterlijk op woensdag 25 januari 2023 per e-mail verwittigd.


Vergeet dus zeker niet, naast je volledige naam, ook je e-mailadres én gsm nummer op te geven.

  1. Wanneer verscijnt het nieuwe album van For I Am King.

  2. Welke band is op vrijdag 27 januari de special guest in Volt

  3. Schiftingsvraag: hoeveel juiste antwoorden zullen we ontvangen tegen zondag 22 januari 2023 (middernacht)?


Info & tickets

vrijdag 27 januari 2023, Volt (Sittard, NL).*Medewerkers van Brothers In Raw, alsook hun familieleden, kunnen vanzelfsprekend niet deelnemen. We rekenen ook op jullie eerlijkheid in deze.bottom of page