• Ilke Clissen

Sounds | Within Temptation, Entertain You


Een nieuwe single voor Within Temptation. Het nummer klinkt een beetje anders als wat we van hen gewoon zijn; minder symfonieën en meer elektronische sounds. Anders dus, maar naar mijn mening zeker niet slecht. Onder de video kan je ook de lyrics van het nummer terugvinden. Neem de tekst; "Go to hell, I'm not here to entertain you" als fan echter niet te persoonlijk op zoals de mensen in de reacties. Deze zin is hoogstwaarschijnlijk niet bedoeld op het geven van liveshows. Gewoon genieten van het nummer is hier dus de boodschap.

Ter info

Ik veronderstel dat de meeste van jullie al wel bekend zijn met Within Temptation. Voor de enkelingen die geen idee hebben wie deze Nederlanders zijn en wat ze doen; Within Temptation is een symfonische-metalband en een van de succesvolste bands in het genre. Within Temptation is in 1996 opgericht door Sharon den Adel en gitarist Robert Westerholt.


Live:

Within Temptation heeft samen met Evanescence nog twee shows gepland in Nederland, op 7 en 8 september (Amsterdam) en twee in België op 11 en 12 september (Brussel). Helaas is het met de huidige situatie nog afwachten of deze shows effectief kunnen doorgaan. Als we even realistisch zijn is de kans vrij klein, maar moest je toch interesse hebben, dan kan je via onderstaande website tickets kopen.


website

#sounds #newsong #newvideo #ilkeclissen #withintemptation #entertainyou