top of page

Sounds | Warkings, Maximus


YES, hier houd ik van! En dan heb ik het niet over al die gespierde mannen, maar weldegelijk over de muziek. Catchy deuntjes en een refrein waar je meteen mee kan meezingen, dat soort dingen kunnen mijn dag echt goed maken. Fans van de band krijgen met dit nummer dan ook echt wat ze van de band gewoon zijn en in mijn geval, maakt het mij alvast enthousiast voor hun aankomende album.


Ter info

Warkings werd gevormd in 2018 door Georg Neuhauser, ook wel bekend als de zanger van Serenity. Hun muziek wordt ook wel eens vergeleken met die van Dream Evil. De band is verder wel heel geheimzinnig, want is er niet veel informatie over hen te vinden op het internet. Enkel wat speculaties op YouTube over wie de rest van de leden zouden zijn.


Luister ook naar:

Comentários


bottom of page