top of page

Ons Team | Ilke Clissen, recensent


Mijn liefde voor het stevigere genre begon op een mooie zomerdag, lang, lang geleden. Mijn tien jaar oudere broer zat buiten met zijn mp3 en toen ik vroeg waar hij naar aan het luisteren was, zei hij: "dingen die gij toch nie goe vindt, The Offspring en Jimmy Eat World enzo". "Challenge accepted!", dacht ik. Mijn zoektocht op de computer ging van start en wat begon met Jimmy Eat World, ging verder naar Breaking Benjamin en op de een of andere vreemde manier eindigde het bij Dragonforce. Sinds die dag, zo'n 12 jaar geleden, ben ik verliefd op powermetal. Fun fact, het enige nummer dat ik nu nog steeds volledig vanbuiten kan spelen en zingen op de gitaar is Hear You Me van Jimmy Eat World.

Door de jaren heen kwam er ook een voorliefde voor punk en punkrock bij en sinds enkele jaren ben ik zelfs een enorme fan van melodic deathmetal en folkmetal geworden.

Uiteindelijk heeft dit zich allemaal geuit in het samenstellen van mijn groene patchvest, waar ik veel verwarde blikken voor krijg.

Mijn liefde voor concerten bracht me uiteindelijk bij Brothers In RAW, waar ik nu al bijna een jaar voor schrijf.


mijn eerste concert als verslaggever:


mijn favoriete concert als verslaggever:

(Mijn NSP trui is ook subtiel in de foto te zien)


Helemaal bovenaan mijn bucketlist:

Avantasia!


Specialiteiten:

John irriteren met mijn voorliefde voor power- en folkmetal.


Te vinden op:Opmerkingen


bottom of page