Concerttip | Marissa Nadler + Innerwoud, Botanique


Marissa Nadler, voor velen bekend en voor minstens evenveel mensen nog steeds onbekend. Nog steeds na 9 albums en talrijke andere muzikale avonturen. Na samenwerkingen met oa Emma Ruth Rundle, Stephen Brodsky ( Cave In ) en ook samen op het Townes Van Zandt coveralbum met Amenra en Cave In. Na het maken van albums boordevol Americana, gothic folk, drone, ambient.


De Botanique zorgt ervoor dat je deze pracht artieste kan gaan bewonderen in een van de mooiste zalen van België, namelijk de Rotonde. Als je haren op je arm gaan rechtstaan zal het niet van de verwarming zijn die vanwege de energiecrisis een paar graden lager zal staan, maar dan zal het puur door de muziek komen. Marissa weet als geen ander een ijzige doch warme (contradictie!) te produceren die echt wel sporen na laat.


Mijn grootste hoop is ooit een Zola Jesus , Emma Ruth Rundle, Julien Baker, Marissa Nadler tour te hebben. En toevallig spelen (of hebben ze al gespeeld) ze alle 4 dit jaar in België.


Opener van de avond (en de hele Europese tournee) is onze vaderlandse trots Innerwoud. Een tijdje geleden was ik nogal lovend over zijn meest recente plaat en Innerwoud gaat ongetwijfeld vol overtuiging en trots het publiek inpakken met zijn dubbele bas en prachtige soundscapes.


info en tickets

Donderdag 24 november, Botanique Brussel