top of page

News | Baroeg Open Air: eerste naam gekend


Baroeg Rotterdam maakte deze week bekend dat Suicide Commando op zaterdag 12 september 2020 op Baroeg Open Air gaat spelen. De Belgische industrial band stond in 2006 ook op het festival, zij het dan in het Spinozapark.

Het Belgische Suicide Commando is een oude bekende van Baroeg Open Air. Op de allereerste editie vierden Johan van Roy en zijn band de 25e verjaardag van Baroeg. Dit memorabele optreden zijn de programmeurs van de Electronic Stage niet vergeten, dus vonden zij het tijd om de grootmeester van de dark electro weer de tent in te lokken. Daar was overigens niet veel overtuigingskracht voor nodig, want de band heeft er maar wat zin in om hun hits als ‘See You In Hell’, ‘Hellraiser’ en ‘Bind, Torture, Kill’ op hun Nederlandse fans af te vuren.

Bezoekers t/m 12 jaar hebben gratis entree.

Zaterdag 12 september 2020, Zuiderpark, Rotterdam, 12.00 – 23.00 uur

Fotoverslag Suicide Commando, Magasin 4 (Brussel)

bottom of page