top of page

News | Danny Vera - Een nieuwe lente,een nieuwe vlog!


Omdat wij van Brothers in Raw een scala aan muziekgenres omarmen, stellen we jullie graag voor aan onze Zeeuwse noorderbuur Danny Vera: roots- en bluesmuzikant die de boter haalt bij onder andere Johny Cash. Een BiR-reporter en -fotografe maakten in 2017 op Vestrock (Hulst) kennis met ’s mans werk en zagen dat het goed was. https://www.brothersinraw.com/single-post/2017/06/08/Fotoverslag-Vestrock-2017

Danny Vera zal ons elke week verblijden met een vlog waarin hij een inkijk geeft in zijn leven als muzikant, zijn bandleden, entourage, voor en achter de schermen.

Je hoort het: zijn nieuwe single Roller Coaster doet het bijzonder goed in Nederland en veroverde ook een plaatsje in de playlist van onze Radio 2. Wij mogen jullie alvast warm maken voor zijn nieuwe album dat op 3 mei in België uitkomt. Zin om Danny Vera live aan het werk te zien: afspraak op 28 mei (Depot – Leuven) of 7 juni (Café Charlatan – Gent). Check it out!

Volgende week meer Danny Vera!

#dannyvera #vlog #roots #blues #nederland

bottom of page