top of page

Sounds | Journey, Seperate Ways (live 2017)


Een MUST voor wie de MKII lineup - hun meest commerciële én succesvolle bezetting dus - aan het werk wil zien. Jaja, the voice zelf ontbreekt natuurlijk en die komt ook nooit meer terug, maar geen betere vervanger dan Arnel Pineda. Op de wat bizarre uitspraak hier en daar na, zingt hij de klassiekers zoals enkel Steve Perry dit (in een ver verleden dan) kon.

Op 29 maart verschijnt deze integrale live registratie van hun twee commercieel meest succesvolle albums Escape en Frontiers - samen goed voor 8 top 40 singles en +20 miljoen verkochte exemplaren - op DVD, Blu-ray, DVD/2CD en Blu-ray/2CD. Even voorstellen

Yeah right! ;-)

Live In Japan 2017: Escape + Frontiers

DVD 1. Don't Stop Believin' Intro 2. Don't Stop Believin' 3. Stone In Love 4. Who's Crying Now 5. Keep On Runnin' 6. Still They Ride 7. Escape 8. Lay It Down 9. Dead Or Alive 10. Neal Schon Guitar Solo 11. Mother, Father 12. Jonathan Cain Piano Solo 13. Open Arms 14. Separate Ways Intro 15. Separate Ways (Worlds Apart) 16. Send Her My Love 17. Chain Reaction 18. After The Fall 19. Faithfully 20. Edge Of The Blade 21. Steve Smith Drum Solo 22. Back Talk 23. Frontiers 24. Rubicon 25. La Raza del Sol 26. Lovin', Touchin', Squeezin'

#music #muziek #sounds #newmusic #newsong #newalbum #journey #liveinJapan2017 #escape #frontiers

bottom of page