top of page

Sounds | Zebrahead, Lay Me To Rest


Eind april kondigde Zebrahead aan dat zanger Matty de band verlaten heeft. Twee maanden later werd dan weer bekend gemaakt dat Adrian Estrella de zang zou overnemen. Een nieuwe zanger, een hele aanpassing dus. Niet alleen werd de (tweede) stem van Zebrahead vervangen, ook gingen ze voor een nieuw logo en werd er gehint naar stevigere muziek. Afgelopen vrijdag werd met Lay Me To Rest dan ook duidelijk gemaakt wat nu net het plan is. Dankzij de screams van Adrian is dit inderdaad een net iets steviger nummer voor de band, maar verder blijven ze wel gewoon bij hun typische stijl waar we allemaal zoveel van houden.


De music video is ook wel vrij hilarisch. We krijgen te zien hoe de band via een smsje te weten komt dat ze hun zanger kwijt zijn, waarna ze elk op hun eigen manier afscheid nemen van wat Zebrahead was met Matty. Gitarist Dan vraagt dan weer via een ander smsje aan Adrian of hij de nieuwe zanger wil worden en zo het geschiedde. Ik ben er volledig van overtuigd dat dit exact is hoe het allemaal effectief verlopen is. In elk geval, ik ben er zeker van dat dit de band wel goed doet, zo'n frisse (wervel)wind en ik ben heel benieuwd wat ze in de toekomst nog allemaal voor ons in petto hebben.


Ter info

"Chapter 3 is here!..and so is the Music Video.....


This has been an emotional time for the band and we want to thank all of you, for your support... and for showing us a path forward....reborn and re-energized! We channeled your support into the making of this new music video for "Lay Me To Rest". You inspire us, and without you, Zebrahead would not be possible.


Stream the song EVERYWHERE now.


Special thanks to Alex Ochoa for directing the video and to Paul Miner for Producing the album...you guys are amazing.

Thank you!"

Ali, Ben, Adrian, Dan and EdComentarios


bottom of page