top of page

Sounds | Zebrahead, A Long Way Down


Nog een nieuwe single van Zebrahead! A Long Way Down is een iets rustiger en softer nummer voor de band, wel leuk, maar het blaast me niet omver. De music video aan de andere kant, is wel heel fijn om naar te kijken. Het zijn beelden van hun eerste concert sinds dit hele pandemie-gebeuren, tijdens het SlamDunk festival in UK. Je voelt die leuke sfeer bijna door je scherm heen. Dit is volgens mij ook de eerste keer (correct me if I'm wrong) waarbij beide zangers samen, op hetzelfde moment zingen in een nummer en ik moet je zeggen, I like what I hear! (Ik ben mij er van bewust dat dit Adrian nog niet zo lang bij Zebrahead zingt, maar ik bedoel voor de band in het algemeen.) Deze twee stemmen klinken heel goed samen.


Ter info

This video documents our first show (SlamDunk Festival UK) since the pandemic... and we wanted ...and needed to share this experience with you. Chapter III has begun.
Comments


bottom of page