top of page

Sounds | The Offspring, Let The Bad Times Roll


Nieuwe muziek van The Offspring, hoewel ik hier altijd enthousiast voor ben, kan dit steeds twee kanten uit. De laatste albums hebben zowel nummers die ik echt bangelijk vind, als nummers die, wel... gewoon raar zijn. Let The Bad Times Roll hoort gelukkig bij die eerste categorie. Een typisch Offspring nummer waar we allemaal wel blij van worden, ondanks de titel. Het nummer zelf is ondertussen al enkele weken geleden uitgekomen, waardoor ik er al helemaal geobsedeerd door ben. Vandaag liet de band ook de bijhorende music video op de wereld los en ik moet eerlijk toegeven... ik heb echt geen idee waar ik net naar heb zitten kijken. Hoewel er (over)duidelijke referenties zijn naar de COVID-crisis en hoe we allemaal een beetje gek worden van zoveel binnen te zitten, snap ik er verder de ballen van. Maar het draait natuurlijk voornamelijk om de muziek zelf en die is geweldig! Ik ben dan ook heel benieuwd naar hun tiende album; Let The Bad Times Roll, dat op 16 april uitkomt!


Ter info

The Offspring is an American rock band from Garden Grove, California, formed in 1984. Originally formed under the name Manic Subsidal, the band's lineup consists of lead vocalist and guitarist Bryan "Dexter" Holland, bassist Todd Morse, guitarist Kevin "Noodles" Wasserman and drummer Pete Parada. Over the course of their 37-year career, they have released nine studio albums and experienced lineup changes, most noticeably with their drummers.


website


bottom of page