top of page

Sounds | The Bluesbones - Chain GangLeuke song in de categorie 'blaast mij niet omver, maar ligt wel lekker in het oor'. Héél in de verte doet het me een klein beetje aan Blue Blot denken, al waren die destijds een pak 'commerciëler' en hou ik toch meer van de stem van Nico De Cock. Alweer eens zo'n band die je eigenlijk live aan het werk moet zien. Onze fotografe was er alvast bij in Poppodium Duycker op 7 januari ll.


Unchained verschijnt op 7 april 2023 via Naked.


Ter Info


The BluesBones, één van de beste Blues/Rock Bands uit Europa, brengt de 1ste single van hun langverwachte nieuwe album uit.

The BluesBones brachten reeds 6 succesvolle albums uit die wereldwijd goed werden ontvangen.

Na uitgebreid te hebben getoerd in 2021/2022 langs festivals en clubs door heel Europa met het "Live on Stage" album, dat nr. 1 werd in UK en USA Blues Airplay charts, nam de band de tijd om een nieuw (7de) album op te nemen in Dunk Studio's. Er staan acht gloednieuwe nummers op dit album, dat ook op vinyl verkrijgbaar zal zijn. Het bevat, net als de voorgaande, een verscheidenheid aan blues-stijlen. Dit is het kenmerkende geluid van de band geworden: het combineren van verschillende blues genres op één plaat laten samensmelten met het live geluid van de band.Comments


bottom of page