top of page

Sounds | Psychonaut - Interbeing


We mogen fier zijn op onze straffe Belgische bands, en zonder twijfel is Psychonaut daar ééntje van . Wanneer ze een nieuwe single en een nieuwe plaat aankondigen dan kruip ik met veel plezier in mijn pen om deze eens extra in de verf te zetten. De eerste single Interbeing laat je al watertanden naar de volledige plaat. Sowieso is de typische Psychonaut sound er, de mooie lange intro, de schreeuw van Stefan De Graef, de prachtige stem van Thomas Michiels en wanneer die samenkomen barst er een bom los in je gezicht en het nummer blijft een hele dag in je hoofd hangen. Maar toch voelt het nummer anders, je voelt en hoort een zekere groei in hun muziek. Kortom het is een mega nummer, eentje waar ze nog maar eens laten horen hoe goed ze zijn. Ik denk zelfs dat we onze verwachtingen voor de nieuwe plaat Violate Consensus Reality die uitkomt in oktober via Pelagic Records heel hoog mogen leggen en dat die zonder twijfel ook ingelost zullen worden. Uitkijken dus naar meer , maar nu genieten van de bijhorende videoclip van Interbeing.


Luister ook naar The Fall Of Consciousness Lees

'INTERBEING' is out now on all streaming platforms!

This is the first single of our new album 'Violate Consensus Reality' which will be out October 28th on Pelagic Records.

Video credits: DOP: Toon Persyn Steadicam operator: Sander Blok 1st AC: Pauwel Billiau Editor: Michael Lombarts

Audio credits: Recorded and mixed at DAFT Studios and Trix by Chiaran Verheyden, assisted by Victor Jacobs. Mastered by Laurens Grossen Mastering for MotorMusic.Comentarios


bottom of page