top of page

Sounds | Nothgard, Dominion Of Cain


Een nieuwe Nothgard en wat voor eentje. Ik hou van het epische gevoel in het refrein, ik hou van die vocals, die melodieën, die drums,... Ik hou gewoon van dit nummer. Dom is ook absoluut een van mijn favoriete muzikanten in de metalscene, maar ook zijn backing vocals bij Equilibrium blazen mij altijd omver. Om hem hier dan als lead gitarist en zanger te horen, bewijst nog maar eens hoe goed die mens is in wat hij doet. Een nieuw album is voorlopig nog niet aangekondigd, al zit ik daar stiekem toch wel een klein beetje op te hopen, zeker na zo'n single.


Ter info

Epic melodic death metallers Nothgard present new single and music video, "Dominion Of Cain". The song was recorded, mixed and mastered by the band's frontman Dom R. Crey at his Splendid Wave Studios in Germany. The cover artwork was created by Polish artist Michal "Xaay" Loranc.Comentarios


bottom of page