top of page

Sounds | Naked Six, Lost Art Of Conversation (album)


Het debuut album van Naked Six, Lost Art Of Conversation is frisse, energieke Engelse rock 'n' roll met een mix van rock, alternatieve rock en grunge.

Song Of The City is een pittig nummer, catchy rock met een sterk meeslepend refrein.

Lost Art Of Conversation, of een hedendaagse aanklacht tegen de verloren kunst van het converseren is een sterk hedendaags nummer. Ook de videoclip spreekt boekdelen.

Nog een sterk staaltje muziek is Gimme Something, rock met een punky feeling. Tijdens het beluisteren van de muziek en het bekijken van de clips krijg ik nogal wat flashbacks die me doen terugdenken aan de culthit A Clockwork Orange uit 1971. Hopelijk kan ik me dit trio binnen 49 jaar ook zo herinneren, dan weet je dat ze iets speciaals gemaakt hebben.

De iets rustigere songs als The Change en Outside Looking In geven je even de kans om op adem te komen vooraleer we afsluiten met een duidelijke boodschap in de song Piece By The Pistol.

Een sterk debuutalbum en een groep die ik in de toekomst nauwgezet zal opvolgen. Oordeel vooral zelf!


releasedatum: 6 maart 2020LuisterLees Deze drie koppige band ontstond in de kostschool van het mistige North Yorkshire Moors.

In 2015 begonnen ze hun eigen muziekgenre te schrijven.

Recent werken ze vanuit Manchester. De band bestaat uit Seb Byford (guitar/lead vocals), Callum Witts (bass) en Tom Witts (drums).

En trots stellen ze graag hun debuut album aan je voor.bottom of page