top of page

Sounds | Kissin Dynamite, Coming Home


Als je nog geen idee hebt wie Kissin Dynamite zijn, wel... bereid je maar voor! Ik heb deze mannen ooit, in een ver verleden, als voorprogramma gezien voor Dragonforce. Het was mijn tweede "grote" concert en het eerste voorprogramma dat ik nooit meer ben vergeten. In die tijd stonden deze mannen met latex pakjes en haar dat elke mogelijke richting uitging op het podium, dus dat laat uiteraard wel een indruk achter op een zestien-jarige. Laat staan de bangelijk goede (en best wel geestige) muziek die werd gespeeld in combinatie met een beestig goede stem van de zanger. Uiteraard heb ik dus altijd wel in de gaten gehouden wat deze Duitsers nog allemaal op de wereld hebben losgelaten en deze keer was het de beurt aan Coming Home.


Toegegeven, het nummer (en de videoclip... en de titel) is een beetje cliché, oké... heel cliché, ma echt... super cliché, maar het is ook bangelijk. Tijdens de tweede luisterbeurt betrap ik mezelf er ook al op dat ik het refrein aan het meezingen ben terwijl ik nog niet eens de helft van de woorden ken. Op zen minst gezegd; catchy dus. Terwijl hier de eerste zonnestralen van het jaar binnenkomen, klopt het gevoel ook helemaal met de muziek. Als dit nummer jou trouwens volledig weet te overtuigen, dan heb ik nog extra goed nieuws ook! Binnen enkele weken, op 21 januari om specifiek te zijn, brengt Kissin Dynamite een nieuw album uit. Dat is dus zeker en vast iets om naar uit te kijken!


KISSIN' DYNAMITE on the new song:

“Coming Home” doesn't mean to return to a specific location. It is more the probably coziest emotion of feeling alive, being yourself & having love in your heart, no matter where you are. It's a priceless gift. “Tell everyone I'm coming home!”


Luister ook naar:Comentários


bottom of page