top of page

Sounds | Ismena, All I Want


Het dromerige, rond enkele lang uitgesponnen en repetitieve gitaarnoten en melancholische zang geweven All I Want is een eerste van drie singles van de Utrechtse darkfolkband Ismena. De schitterende ritmesectie zorgt voor een interessante dynamiek en afwisseling in het nummer. Het maakt me i.i.g. zéér benieuwd wat deze jonge band nog meer in petto heeft. Speciale vermelding ook voor de prachtige, sfeervolle videoclip.

Untill We Part is voorzien om in november uitgebracht te worden.

lees


De band steunt op de zwaarmoedige sound van singer-songwriter Ismena Goossen. Met dromerige, melancholische nummers die thema’s behandelen zoals liefde, de dood, de maatschappij en het nut van het bestaan probeert de band zijn publiek te raken en een spiegel voor te houden. Ze laten zich inspireren door artiesten zoals Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe en Big Thief.

Ismena heeft op verschillende podia gespeeld van De Drie Gezusters in Groningen tot aan TivoliVredenburg in Utrecht. Na 2 EP‘s te hebben uitgebracht, werkt de band momenteel aan nummers voor hun eerste album Untill We Part.


All I Want vertelt een intiem en melancholisch verhaal over verlies en hoop, tegen een achtergrond van warme maar verontrustende geluiden. Het zet de toon voor de volgende twee singles en het aanstaande album.

Comments


bottom of page