top of page

Sounds | Insomnium, The Conjurer


Wanneer je favoriete melodic death band een nieuw nummer aankondigt... dan kan je niet anders dan enthousiast zijn! Onder het motto; "there is beauty in the pain", is dit een nummer waarin je heel veel emotie en pijn kan voelen, het is triest, maar tegelijk ook prachtig. Dat is iets wat Insomnium telkens weer doet in hun nummers en wat me elke keer weer stil maakt en tegelijk omver blaast. De tekst en de video beamen dit gevoel alleen maar meer. Langs de ene kant wil ik mijn ogen dicht doen en zo de muziek nog beter voelen, langs de andere kant kan ik gewoon niet wegkijken van de music video. Ik krijg er kippenvel van en tranen in mijn ogen. Het zoveelste meesterwerk van Insomnium.Ter info

Insomnium is a Finnish melodic death metal band from Joensuu, Finland. The sound and lyrical themes of their music portray darkness, sorrow, loss, pain, and nature. They are primarily a melodic death metal band with occasional elements of doom metal and progressive metal.Comments


bottom of page