top of page

Sounds | Feuerschwanz, Dragostea Din Tei


Ik heb gisteren nog de meest hilarische conversatie gehad met onze hoofdredacteur, al besefte hij dat zelf nog niet. We hadden het over mijn voorliefde voor Duitse bands van de laatste tijd en zijn reactie was iets in de zin van "ik ben al blij dat ik al een tijdje geen Feuerschwanz meer op de site heb zien verschijnen." Little dit he know what I was plotting. Maar hoe kan je ook anders met zo'n cover van deze bangelijke en nostalgische zomerhit? Je wordt hier toch gewoon instant gelukkig van? De eerste super monotone maia hiii's, maia huuu's en maia haaa's zijn misschien niet al te geweldig, maar vertrouw me, geef het een kans en bij het refrein zit je helemaal happy mee te zingen. Verder vond ik de greenscreen foto van de 'roei set-up' te hilarisch om te laten liggen, dus bij deze, enjoy!


FEUERSCHWANZ on “Dragostea Din Tei”:

“When we decided to cover this song, we also did not know where the journey will go! In the end, it became a horde of Vikings, who row to Mallorca to party hard at the Ballermann! In addition, the song is a special premiere – our first song in Romanian!”


Commentaires


bottom of page