top of page

Sounds | Eskimo Callboy, Pump It


Een tijdje geleden bracht Eskimo Callboy het nummer We Got The Moves uit. Deze had een ideaal tempo om helemaal pumped te worden voor je work-out. Nu heeft de band effectief een work-out nummer uitgebracht onder de naam; Pump It en het is alles wat we nodig hadden en meer. Meteen al bij het begin van de single krijg je een echte 90's vibe door de elektronische invloeden en de outfits. Ook doet het helemaal denken aan die typische aerobics video's van in die tijd. Uiteraard is de musicvideo ook weer gevuld met de nodige hoeveelheid hilariteit.


Misschien iets minder catchy dan de vorige nummers die de band uitbracht, het duurde bij mij in elk geval iets langer voor het in mijn hoofd bleef plakken, maar zeker niet minder goed. Teksten als "my workout, my delight" en "activating motherfucking beastmode" zullen je gegarandeerd aanzetten tot bewegen. Nee serieus, als je van dit nummer niet wil gaan sporten (of dansen) dan gaat niets op de wereld je kunnen motiveren.


Uiteraard hoort bij zo'n nummer ook bijhorende merchandise. Eskimo Callboy heeft er dan ook niets beter op gevonden dan een heuse work-out lijn op de markt te brengen. Needless to say... ik kon hier in elk geval niet aan weerstaan en wacht momenteel op mijn pakketje.


LiveComments


bottom of page