top of page

Sounds | Electric Callboy, Hurrikan


De anticipatie bij een nieuw Electric Callboy nummer is altijd groot. Sinds Hypa Hypa hebben ze geen enkele single uitgebracht waar ik geen fan van ben, maar de eerste beelden van Hurrikan gaven mij al lichte twijfels. De hints naar Duitse schlager metal klonken niet bepaald als muziek in mijn oren, maar hey, als er iemand zoiets kan laten werken, dan zijn het deze mannen wel, toch? Ja, nee, ik heb ook mijn grenzen. You win some, you lose some en Hurrikan doet het niet voor mij. Ik dacht eerst nog dat ik het misschien niet helemaal begreep, omdat het voornamelijk een Duitstalig nummer is, maar na het vertalen van de tekst ben ik niet veel wijzer geworden. Om het in de woorden van Eisbrecher te zeggen; halt, stop, nein danke.


Luister ook naar:

Comments


bottom of page