top of page

Ons Team | John Van de Mergel, hoofdredacteur

Het zat er al een tijdje aan te komen, een korte voorstelling van onze medewerkers, maar dit is zoiets wat steeds wordt uitgesteld. Tot de natuur even aan de rem trekt en we plots een zee van tijd hebben. Maak kennis met...


Muziekliefhebber sinds ik op 12-jarige leeftijd twee 'platen' in mijn handen geduwd kreeg van een oom: 20 Golden Greats van de Beach Boys en Bee Gees Gold van...jawel. Met de paplepel kreeg ik country & western uit de jaren 60/70 binnen. Mijn eerste eigen én bewuste aankopen waren Double Platinum (Kiss) en het zelfgetitelde debuut van Iron Maiden.

Een instrument bespelen kreeg ik niet onder de knie en aan zang waagde ik me ook nooit. Platen kopen en delen met vrienden (via cassettes), concerten bezoeken en urenlang over muziek palaveren, daar bleef het bij.

Tot de passie in mei 2018 uitmondde in een rolletje bij Brothers In RAW als verslaggever. Het vervolg is materiaal voor het soort geschiedenisboeken die nooit worden geschreven.


mijn eerste concert als verslaggever:

Greta Van Fleet, 27 maart 2018, AB Club (Brussel)

mijn favoriete concert als verslaggever:

Marillion, zaterdag 7 december, TivoliVredenburg (Utrecht)

helemaal bovenaan mijn bucketlist: Die volgende fantastische band die ik nog niet ontdekt heb.

specialiteit(en): Een stukske uit mijn nek lullen, een beetje coördineren hier en daar én het één en ander doen groeien.

Te vinden op: www facebook instagram linkedin

bottom of page