top of page

Nieuws | Lokerse Feesten 2022Nog een paar weekjes wachten en we kunnen gaan genieten op die schone Grote Kaai!

Een festival vol topnamen uit België en ver daarbuiten met ticketprijzen waar je geen kleine lening voor moet aangaan? Het lijkt een utopie, maar de Lokerse Feesten kunnen het. Tien volle dagen feesten voor 190 euro, dat lijkt ons een ideaal vakantieplan! Wie er nog bij wil zijn zal zich wel mogen reppen, want vorige week waren de combitickets al voor 90% de deur uit.


De affiche is ondertussen helemaal aangevuld met de laatste aanvulling van Zwangere Guy die als headliner de eerste dag zal afsluiten. Voor ons is het vooral uitkijken 8 augustus dankzij de strakke punkaffiche! Dit gezegd zijnde zijn er toch nog wel een aantal namen die serieus lonken! Pick your poison: even headbangen bij Brutus & Judas Priest, een feestje met 't Hof van Commerce of Coely, luisteren naar de verhalen van Seasick Steve of Yong Yello of dansen met 2ManyDJ's en Kraftwerk? Kan allemaal!


Het enige dat we misschien op te merken hebben, is dat er op 13 augustus volgens ons een foutje in de planning zit. CPEX geklemd tussen enerzijds K3 en #Likeme en anderzijds als opener voor de Kreuners & Clouseau? Daar zal onze Clement zeker wel 't iên en 't ander oep te zeggen emme. Alleen daarvoor al de moeite om aan te schuiven die dag!


vrijdag 5 t.e.m maandag 14 augustus 2022, Grote Kaai (Lokeren)Comentarios


bottom of page