top of page

Nieuws | Dynamo Metalfest 2024: Extra dag Dynamo Metalfest!



Vandaag is de donkerste dag van het jaar en dat moet gevierd worden! Dynamo Metalfest breidt uit met een "Black Friday" Warm-Up avond op vrijdag 16 augustus. 


Vijf bands zullen deze avond verlichten met hellevuur en de ijsbaan onder dompelen in een bloedbad, waar de rauwe klanken uit de diepste krochten en de meedogenloze drumbeats van de onderwereld zullen samenkomen. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die je tot in je ziel zal raken. Als je die hebt tenminste…


Drie bands kunnen wij al bekend maken: 


Watain is een van de bekendste en daarom ook een van de beruchtste black metal bands ter wereld. De befaamde live shows van Watain zijn uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen; onnavolgbare ceremonies waar vuur, bloed en de nodige varkenskarkassen aan te pas komen. Deze show is niet voor headbangers met een zwak hart! 


De gemaskerde Amerikanen van Uada brengen melodische black metal zoals het hoort. Daverende melodieën, ultra brute blasts en stevige kickdrums. Dat alles in een Scandinavisch jasje. 


Helleruin maakt ultieme rauwheid met scheurende gitaren en een dosis spontaniteit zoals meesterbrein Carchost het zelf zegt. Simpel gezegd komt de muziek denderend, blastend en alles vernietigend je tegemoet.


Dus, zet je schrap voor een avond doordrenkt met macabere melodieën, de nodige corpse paint,  hypnotiserende gitaarriffs en ongekende intensiteit die dat duiveltje op je schouder erg blij gaat maken.


Tickets voor de Black Friday Warm-Up avond zijn vanaf nu verkrijgbaar voor slechts €19,99. Wees er snel bij want er zijn maar een gelimiteerd aantal kaarten.



Yesss, er is dit jaar weer een camping op Dynamo Metalfest! Zelf een tent opzetten hoeft niet want je kunt enkel blijven slapen in een kant-en-klare tent of caravan. Dit scheelt natuurlijk gesjouw voor en na het festival. We snappen dat sommige mensen liever een eigen tent meenemen maar omdat we in een natuurgebied verblijven zitten we vast aan een aantal restricties waar we ons aan moeten houden. Daarom werken we met kant-en-klare tenten. Heb je een camper? Geen probleem, daar hebben we ook plek voor met een speciaal camperticket. De camping is geopend vanaf vrijdag 16 augustus 12:00 tot maandag 19 augustus 12:00.


Beschikbare tenten: 

  • FestiTent (vanaf € 15,83 p.p.p.n.)

  • CozTent (vanaf € 48,33 p.p.p.n.)

  • Festivalcaravan (vanaf € 50,83 p.p.p.n.)

  • Je eigen camper? Reserveer een camperplaats!


16, 17 en 18 augustus 2024, IJssportcentrum (Eindhoven, NL)




bottom of page