top of page

Nieuws | Cattle Decapitation komt naar Dynamo Metalfest 2022-Persbericht -


Het death/grind instituut Cattle Decapitation komt naar Dynamo Metalfest! Nadat The Black Dahlia Murder om een zeer begrijpelijke reden moest cancelen hebben we hun brute genregenoten bereid gevonden om die plek in te nemen. Dit gezelschap uit San Diego staat live garant voor vuurwerk. De mix van verschillende vormen van extreme metal met de nodige progressieve elementen is absoluut eigenzinnig. De laatste plaat die dit vijftal uitbracht; “Death Atlas” (2019) laatde band in topvorm horen. We verwachten dan ook niets minder dan een snoeiharde show op Dynamo Metalfest.


Over een kleine twee maanden staan we eindelijk weer met zijn allen op de IJsbaan vette bands te kijken. Heb jij nog geen tickets? Pak ze dan nu.


Combi tickets: Ondanks het feit dat de combi tickets in 2022 duurder zullen zijn dan in 2021 blijven de gekochte tickets in 2020 en 2021 geldig voor 2022. Hier hoef je verder niks voor te doen.


Dagtickets: Dagtickets die gekocht zijn 2021 blijven geldig voor 2022.


VIP ticket

Er zijn ook nog VIP combi tickets beschikbaar. Als VIP heb je toegang tot een bar en toilet die exclusief voor onze VIP's zijn. Daarnaast is er een speciaal VIP deck waar je de bands perfect kunt zien.

20 + 21 augustus 2022, IJssportcentrum Eindhoven (NL)

(Bron: Dynamo Metalfest)


Commenti


bottom of page