top of page

News | Submit Fest 2021 maakt tweede naam bekendHet Rotterdamse Submit Fest maakte vorige week de eerste naam voor de 2021 editie van het festival bekend, het Duitse Tenside. Nu is bekend gemaakt dat ook de uit Eindhoven afkomstige metalcore formatie Another Now aan de line-up van Submit Fest 2021 toegevoegd is! Meer namen zullen de komende tijd volgen. De vierde editie van Submit Fest zal plaatsvinden op zaterdag 27 november 2021 in Baroeg in Rotterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.


Ondanks het passeren van diverse line-ups voor het festival sinds het begin van deze pandemie, ben ik nog altijd blij om te zien hoeveel toffe muziek er wordt uitgebracht door zowel de artiesten die we al volgen als de nieuwkomers. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar het moment waarop die nieuwe muziek door onze bezoekers weer live ervaren kan worden en het publiek en de artiesten elkaar weer ontmoeten in de zaal. Deze artiesten, Tenside, Another Now en de rest van de namen die volgen, zijn het als vanouds weer allemaal waard om te zien!” vertelt Monica Buurmeester (Co-organisator Submit Fest).


Another Now (NL) Het is inmiddels al meer dan 2 jaar geleden dat metalcore band Another Now op het Submit Fest podium stond als talentband. Toen ondervonden we al dat Another Now een breed publiek weet aan te spreken met hun unieke sound en energieke set. Sindsdien heeft de band niet stil gezeten. Na verschillende singles zoals Program, volgde onlangs de release van hun debuutalbum OMNI. Een ijzersterk debuut van internationaal niveau met brute tracks als Parallax,Trojan en Cascade. Verwacht een keiharde set vol dikke en technische riffs, meedogenloze en melodische vocals, brute breakdowns en een metalcore sound met een progressief randje die je tijdens elk nummer weet te verrassen.

Submit Fest Submit Fest is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Na drie succesvolle edities in 2017, 2018 en 2019 keert Submit Fest in 2021 weer terug met een editie die zich richt op progressive metal, metalcore en alternative metal. Dit festival wordt georganiseerd door Rotterdamse dames die een samenwerking met poppodium Baroeg zijn aangegaan.

Submit – Supporting the scene together


SUBMIT FEST 2021 Zaterdag 27 november 2021 Waar: Baroeg, Rotterdam Line-up: Tenside (modern metal/metalcore, DE) Another Now (metalcore, NL) + more t.b.a


bottom of page