top of page

News | Locked and Live, een appeltje voor de dorst...Persbericht


Vanaf 25 november biedt het nieuwe initiatief Locked & Live met livestreaming vanuit poppodium Het Podium in Hoogeveen een online podium aan artiesten. Opgezet door een aantal professionals uit de muziekindustrie, presenteert Locked & Live het beste uit het diverse Nederlandse muzieklandschap van dit moment, met optredens van Eefje de Visser, Jett Rebel, Someone, EUT, Tim Akkerman, Ten Times A Million, Paceshifters, Meis, Money and the Man, Jimmy Diamond, Heidevolk en Mayleaf. Met de verkoop van livestream tickets via een ‘pay as you like’ formule, worden de artiesten en crew financieel gesteund in deze moeilijke tijd.


- Muziek is belangrijk - Het project is opgezet door experts op vele vakgebieden vanuit het Nederlandse muzieklandschap, die de handen ineen hebben geslagen vanuit hun passie voor het vak en de wens om iets te doen voor muzikanten en crew. “Muziek laat ons juist nu zien dat de wereld meer is dan politiek, economie en de dagelijkse drukte waarin we leven. Muziek laat ons zien dat we verbinding kunnen maken, zelfs als we verschillende talen spreken. Muziek is een snelkoppeling naar onze emoties. Muziek is belangrijk voor ons, voor jou, voor de wereld. Dat maakt muzikanten ook belangrijk. We geven om muzikanten en hun crew,” aldus de organisatie. “Niets is zeker en elk klein ding is mooi, COVID19 heeft ons dat geleerd.”


- Samenwerking -

Wie ook om artiesten geeft is KINK. Sinds 2019 is de radiozender weer volop zichtbaar als dé stem van alternatieve muziek in Nederland. Een samenwerking met KINK past Locked & Live dan ook als een handschoen.
Comments


bottom of page