top of page

News | Dynamo Metalfest 2021: nieuwe namen.


Persbericht

Na de aankondiging van Amon Amarth hebben we niet stil gezeten. Maar liefst zes bands zijn vast gelegd in de tussentijd. En niet de minste!

Sacred Reich is natuurlijk een graag geziene gast in Eindhoven en dus zijn zij na hun 2016 festival show weer terug. Clutch stond al langer op het verlanglijstje en nu eindelijk is het gelukt om ze naar Eindhoven te halen. Met hun onweerstaanbare grooves zal niemand stil kunnen staan bij hun show.

Municipal Waste stond nog niet eerder op de DMF planken maar de Iron Reagan show waar MW-zanger Tony ook in speelt was aanleiding genoeg om direct 'ja' te zeggen op de vraag of hij ook met Municipal Waste wilde komen thrashen! En we beuken dan ook maar meteen door met The Black Dahlia Murder. Zanger Trevor is een publieksmenner pur sang en hun slammende death metal staat live dan ook als een huis. Gekkenhuis gegarandeerd!

Unleash The Archers is ook geen onbekende meer maar staat nog aan het begin van het veroveren van de harten van de metalliefhebber. Met hun moderne heavy metal moet het geen probleem zijn om nieuwe fans te winnen. De heren van Rings Of Saturn tappen ook uit een modern vaatje maar zoeken graag de extremen op. Als je nog niet wakker was, dan ben je dat zeker als je ze hebt gezien. Je bent gewaarschuwd!


Naast deze zes nieuwe toevoegingen krijg je natuurlijk veel meer op Dynamo Metalfest. Beide dagen spelen er namelijk veel bands en hebben we een dag vullend programma. Op dit moment zijn de volgende bands al bekend: Amon AmarthHeaven Shall Burn, Bay Area Interthrashional, Candlemass, Jinjer, Firewind en Dress The Dead. Hier komen natuurlijk nog een aantal namen bij. Houd onze socials in de gaten voor het laatste nieuws.
コメント


bottom of page