top of page

Fotoverslag | Soulcrusher, Dag 2

Afgelopen weekend was het tijd voor de vijfde editie van Soulcrusher in Doornroosje te Nijmegen. Wij waren erbij voor een fotoverslag.De zaterdag en weekendtickets waren uitverkocht. Dat was te merken toen we bij Roosje aankwamen halverwege de middag. Er stond een rij richting het station, maar gauw genoeg werd iedereen naar binnen geloodst. Het scannen van je code en het ticket ging trouwens vlot.


Bands speelden beide dagen in de grote en kleine zaal. Met een uitverkocht huis kun je je wel voorstellen dat niet iedereen in de kleinste zaal past. Dat zorgde er soms voor dat je bij het openen van de deur tegen een muur van ruggen aankeek, maar als je bij je favoriet op tijd binnenkwam was het echter prima te doen met zelfs nog voldoende beweegruimte verder vooraan.


In het cafe kon je weer terecht voor de nodige merch, meegebracht door de aanwezige bands. En natuurlijk weer bij babbelen met iedereen die je weer ziet. Met een lekker speciaalbiertje van de speciaalbierbar.


De line-up op zaterdag bestond uit Oranssi Pazuzu, The Ocean, Celeste, Wiegedood, Wolvennest, Regarde Les Hommes Tomber, Schammasch, Briqueville, Coilguns, Verwoed, Crown, Psychonaut en Doodswens. 1. Oranssi Pazuzu


2. The Ocean


3. Celeste


4. Wiegedood


5. Wolvennest


6. Schammasch


7. Coilguns


8. Verwoed


9. Crown


10. Doodswens

zaterdag 2 oktober, Doornroosje (Nijmegen) | Foto's en tekst: Marjolein Regterschot

De volgende editie van Soulcrusher vindt plaats op 21 en 22 oktober 2022. Noteer hem vast in je agenda!

Comments


bottom of page