top of page

Fotoverslag | Plunder, P60


Na een successvol crowfunding campagne mocht Plunder zijn eerste studio album Vrijhaven opnemen (lees hier onze recensie). Samen met de release op 2 juli organiseerde de piraten-partyband, in samenwerking met Celtcast, een heuse release show in de P60 te Amstelveen.

Opener Onstuimig Schuim, een groep van zeven vrouwen en mannen die Nederlandse zeemansliederen brengt, mocht het feestje openen. De sfeer zat meteen goed.

Na een korte intro van Alex (CeltCast) gaat de plundertocht gepast van start met Het Beest Is Los. Het éne partynummer na het andere passeert de revue en het publiek laat zich graag meevoeren. Leuk is om te zien dat diverse muzikanten die meespeelden op het album ook aanwezig zijn en hun bijdrage leveren. Leden van Pyrolisys bv., of Guido, die meteen zijn eigen fanclub heeft meegebracht.

Wanneer Femke de microfoon pakt tijdens Zware Golven krijg ik zowaar kippenvel. De fluitiste zorgt voor een emotionele interpretatie en Rikke (Pyrolysis) accentueert met een prachtig stukje viool. Ik geniet nog na terwijl ik dit neerschrijf.


Na een korte break worden alle zilen gehesen en gaat de band door in volle party modus.

Met Pa Pa Pa krijgt Plunder het publiek nog aan het roeien en dan zit deze fantastische avond erop.


Plunder zorgde voor een schitterend feest dat doet verlangen naar een volgend optreden. Bedankt, beste piraten, voor een wonderbaarlijke avond.


PS: Graag wil ik nog Jill Mos en de toppers van P60 Amstelveen bedanken voor de kans die ik kreeg deze avond in beeld vast te leggen en aan het Celtcast team voor een super geslaagde organisatie.vrijdag 2 juli, P60 (Amstelveen) | Foto's & tekst: Christophe Vico

Comments


bottom of page