top of page

Fotoverslag | Meltheads - Roodkapje


Via de Belgische havenstad Antwerpen naar de Nederlandse havenstad Rotterdam: de Meltheads zijn aangekomen. Hun album release show startte in het Antwerpse Trix en is nu in Roodkapje beland.

Met hun aanstekelijke mix van garagerock/postpunk en tomeloze enthousiasme zetten ze de niet al te grote zaal op de kop. Meltheads hebben bewezen dat ze niet alleen een geweldige studio-band zijn, maar ook live het publiek weten te pakken met hun opwindende muzikale performance. Met het eerste volledige album Decent Sex trekken ze de hort op doorheen Europa.

Met krachtige vocalen, strakke instrumentale arrangementen, een dynamische podiumpresentatie én genoeg distortion laat de band horen dat ze niet alleen getalenteerde muzikanten zijn, maar ook ware entertainers. De interactie met het publiek zorgde voor een knallende sfeer: moshpits en crowdsurfers, dit maakte de avond compleet.

In tegenstelling van Meltheads stond Vlerk als voorprogramma het contrast kon niet groter wezen. Ingetogen sfeervolle en harmonieuze samenzang akoestische gitaren met drone synths.


Meltheads


Vlerk

 

Woensdag 06 Maart 2024, Roodkapje(Rotterdam, NL) | Foto's & tekst: Johan Sonneveld

Comments


bottom of page