top of page

Fotoverslag | Algiers - Botanique


Als er één ding is om te onthouden van deze woensdagavond in de Rotonde van de Botanique, dan is het wel het woord contrast. Het begint allemaal met The Christian Club, gitaar en contrabas voor donkere en depressieve muziek. Het lijkt een eigenaardige combinatie, maar ik vind het leuk! Ik vind het erg leuk. Dan komt Algiers die sterk begint met Irreversible Damage. Ik moet even naar adem happen. De persoon naast me kijkt me aan en zegt: Dat is goed hè! Ik kon maar één ding antwoorden: verdomme ja! De nummers volgen elkaar op en de schok blijft duren. Het is goed, zelfs héél goed. Ik ben een fan! Dank aan Franklin James Fisher om even voor mijn lens te komen poseren!


The Christian Club


Violent Magic Orchestra


 

Woensdag 15 februari 2023, Botanique (Brussel, BE) | Foto's en tekst: Olivier César


Comments


bottom of page