top of page

Concerttip | Sonata Arctica, 013


Geen zin in die stevige metalshows met veel energie die wij hier altijd aanprijzen, maar meer nood aan iets rustigs? Dan heb ik hier een ideaal concert voor jou in de aanbieding. Sonata Arctica heeft namelijk een volledig akoestische plaat uitgebracht, waarmee ze nu aan het toeren zijn. Oude klassiekers en overigens ook favoriete nummers van mij, zijn hier in een nieuw, ingetogen jasje gestoken en komen nu live naar 013. Ik heb zelf nog maar een nummer van dit album beluisterd en dit was een bewuste keuze. De show van 27 oktober is er eentje waar ik verrast wil worden, ik ben heel benieuwd hoe hun nieuwe versies klinken, maar denk dat het enorm speciaal moet zijn om deze voor de eerste keer live te ervaren. Laat dit jou in elk geval niet tegenhouden om wel al eens stiekem te luisteren naar wat je te wachten staat.


Tickets & Info

Donderdag 27 oktober, 013 Tilburg


bottom of page