top of page

Concerttip | Psychonaut, Ancienne Belgique


Psychonaut voorstellen aan het publiek. Moet dat nog? Na de re-release van vorige langspeler Unfold the God Man net aan het begin van dat virusje dat heel onze muziekwereld platlegde, heeft de band echt zoveel welverdiende aandacht gekregen in binnen- en buitenland. En superlatieven worden dan ook niet gespaard want er worden vaak vergelijkingen gemaakt met titanen als Tool, Mastodon en zelfs Pink Floyd. Juist, gooi die 3 bands in een blender, giet er een litertje talent en originaliteit bij en je krijgt de sound van deze Mechelse band.

Op 28 oktober brengt de band hun nieuwe album 'Violate Consensus Reality' uit op het machtige Pelagic Records en op deze avond komen ze dat album voorstellen. We kregen al wat smaakmakertjes waaronder het titelnummer met vocale hulp van Colin (Amenra) en Stefanie (Brutus). Vingertjes gekruist en hopen dat dit de verrassing van de avond wordt?

Huracan, die binnenkort een ongetwijfeld klepper van een album gaan afleveren op dunk!records zullen het publiek alvast opwarmen die avond.

Je zal moeten ticketswappen want deze show is helemaal uitverkocht, maar dit mag je echt niet missen. Belpop geschiedenis in wording.


Vrijdag 4 November, Ancienne Belgique BrusselComments


bottom of page