top of page

Concerttip | Powerwolf - Lotto Arena


Ik heb dit jaar al heel veel geweldige liveshows mogen meemaken, maar dit is er toch ook echt wel eentje waar ik enorm hard naar uitkijk. Niet alleen is Powerwolf geweldig goed live en hebben zij steeds de meest spectaculaire en met vuur gevulde show bij, deze keer brengen ze ook twee knallers van voorprogramma's mee. Als je al een aantal van mijn artikels gelezen hebt, dan weet je dat Dragonforce een van mijn favoriete bands is. Die hoge noten die Marc zonder enige moeite haalt, de supersonisch snelle riffs van Herman en Sam, de leuke decors die zij steeds bijhebben, I love it! Het feit dat zij deel uitmaken van deze show maakt mij dan ook enorm gelukkig. Tot slot heb je nog de krijgers van Warkings om de avond compleet te maken. Hen heb ik ondertussen al twee keer live kunnen zien en ik kan je vertellen, dat ik ook altijd wel de moeite. Een avond gevuld met bangelijke powermetal dus!


Zondag 4 december 2022, Lotto Arena, Antwerpen


תגובות


bottom of page