top of page

Concerttip | Parkway Drive + While She Sleeps + Lorna Shore, AFAS LiveDe Australische band Parkway Drive geeft op vrijdag 23 september 2022 een concert in AFAS Live Amsterdam. Special guest tijdens deze avond is de Engelse metalcoreband While She Sleeps.


Parkway Drive gaf in 2019 voor het laatst een headlineshow in Nederland en ook toen was AFAS Live het decor van een snoeiharde avond. Sindsdien bracht de band in 2020 de documentaire Viva The Underdogs uit, waarin meer dan tien jaar aan behind the scenes materiaal te zien is in combinatie met gloednieuwe beelden van de meest explosieve liveshows van de band. De soundtrack van de documentaire bestaat uit 11 livetracks van Parkway Drive's headlineshow op Wacken Open Air (Duitsland) en Duitse versies van hun populaire tracks 'Vice Grip', 'The Void' en 'Shadow Boxing'.


Parkway Drive is opgericht in 2002 in Byron Bay, Australië. De band is de laatste 15 jaar langzaam maar zeker uitgegroeid tot een grote naam in het genre. Hun vijf eerste albums behaalden allemaal de gouden status in thuisland Australië. Met de release van Reverence (2018) werd de weg naar het grote internationale succes ingezet. De band scoorde prominente spots op grote festivals als Rock Am Ring/Rock Im Park, Download en Reading & Leeds. In Nederland was de band als hoofdact te zien op FortaRock en Jera On Air. Special guest tijdens deze show is While She Sleeps. Het Sheffieldse gezelschap staat al jaren aan de top van de metalcore scene en ging in 2013 al eens op tour met Parkway Drive in de Verenigde Staten en Canada.

(Bron: AFAS)

Tickes en info vrijdag 23 september 2022, AFAS Live (Amsterdam, NL)


Comments


bottom of page