top of page

Concerttip | Kissin' Dynamite + Dynazty - Biebob


DIT. Dit is nu eens een liveshow waar mijn hart sneller van gaat slaan. Dynazty is over het laatste jaar zonder twijfel een van mijn favoriete bands geworden en Kissin' Dynamite is nu eenmaal een geweldige band om nog eens live te zien. Het feit dat dit dan ook nog eens in de Biebob te doen is en dus vlak bij huis voor mij, maakt het plaatje alleen maar meer compleet. Ik heb beide bands al eerder live aan het werk gezien en kan je dan ook garanderen dat dit een geweldige avond gaat worden, met stevige muziek en massa's energie en powervocals op het podium. Ook jij wilt dit dus niet missen!


P.s. waarom ze dit niet hebben omgedoopt tot de "Kissin' Dynazty tour", het blijft een groot mysterie voor mij.


Zondag 19 maart 2023, Biebob (Vosselaar , BE)bottom of page