top of page

Concerttip | Fleddy Melculy, Trix


Wie heeft er nog eens zin in ne goeie chicken moshpit? Want dan heb ik voor jou het ideale adres gevonden. Op 28 oktober kan je namelijk weer helemaal losgaan op muziek van onze eigen Belgische Fleddy Melculy in de Trix. Buiten hun optreden in Antwerpen, zijn er uiteraard nog een groot aantal concerts van Fleddy op andere plaatsen in België en Nederland. Hieronder kan je de volledige concertlijst terugvinden.

Fleddy Melculy mag gerust één van de gekste verhalen uit de Belpop geschiedenis genoemd worden. Immers: veel bands zijn er niet die met één song (’T-shirt van Metallica’) vanaf dag 1 worden opgepikt door alle mogelijke media; die vanuit het niets op alle grote podia van België en Nederland komen te staan en sindsdien de éne culthit na de andere scoren.


Heel wat passages op festivals als Graspop, Pukkelpop, Rock Werchter en een eigen Fleddypalooza later bracht de band in 2020 hun derde album 'Sabbath Fleddy Sabbath' uit. Fleddy is inmiddels een échte rockster - groupies, drank en drugs inclus. Onlangs breide de band daar een nieuwe EP aan vast die de veelzeggende titel ‘…And just niks for all’ draagt. Fleddy Melculy is nog lang niet uitgezongen. Zoveel is duidelijk!

(Bron: Trix)


28/10/2021 Trix, Antwerpen


Comentarios


bottom of page