top of page

Concerttip | Electric Callboy, Trix


De Duitse band Eskimo Callboy maakt een dikke mix van metalcore en posthardore, met een flinke dosis techno en geeft daarmee een geheel eigen twist aan het hardcore genre. Kort na de introductie van hun nieuwe zanger Nico Sallach, voormalig lead zanger van de band To the Rats and Wolves, kondigde Eskimo Callboy een nieuw nummer aan "HYPA HYPA", wat de eerste single is van hun nieuwe EP "MMXX" en misschien ook wel het Party Metalcore Anthem van 2020!

Volgens de band bevat de nieuwe EP alle energie die ze in deze rare tijd niet konden overbrengen via het podium. Een EP die het begin markeert van een nieuw hoofdstuk voor de band. Een zonder compromissen want dat is waar het Eskimo Callboy om gaat! Ze kunnen dan ook niet wachten om de party eindelijk weer met jullie samen te vieren tijdens de zojuist door hun aangekondigde Europese tour. Op dinsdag 19 en woensdag 20 april 2022 zullen ze Trix Antwerpen op hun kop zetten, zet je dansschoenen maar vast klaar!

(Bron: Trix)


Ook het voorprogramma van de band zal je uiteraard wel kennen, want Eskimo Callboy brengt niemand minder dan Blind Channel met zich mee. Als je zoiets hebt van "ik ken die naam, maar wie zijn dat nu weer?". Wel, Blind Channel is de Finse inzending van Eurosong 2021, dus dit wordt gegarandeerd een feest. Tot slot komt ook nog de Finse metalcore band One Morning Left mee om de boel compleet te maken.


19 & 20 april 2022, Trix Antwerpenbottom of page