top of page

Concerttip | Doodseskader - Ancienne Belgique


Until all is 45! schreef collega July onlangs in een sounds stukje over de band. Waarom 45? Dat zal je ooit wel te weten komen. Maar even een introductie van de band. Doodseskader is namelijk de band van Tim De Gieter (bassist bij Amenra / Predatory Void, topproducer, kaalhoofd) en drummer Sigfried Burroughs (Kapitan Korsakov).


Hun sound omschrijven is het makkelijkst als je gewoon 5 random platen bij Consouling Sounds gaat kopen, dit op de een of andere manier samenvoegt en het dan beluistert.


Er zitten flarden punk, hardcore, post metal, grunge, zelfs hiphop in (nee er wordt niet gerapt) en dat maakt elk nummer, elk optreden een hele surprise. Eind november komt hun 2e langspeler uit (waarvan we toch al een deel hebben mogen horen via de singles) bij Isolation Records (Siem Reap, Rise And Fall, Partisan, Portrayal of Guilt , ...) en deze show zal dan ook dienen als de nationale release show. In de mooie club van de AB. Hoeveel meer redenen moet je nog hebben om een avondje af te zakken naar Brussel?


⚔️❤️⚔️


vrijdag 2 december, Ancienne BelgiqueComments


bottom of page