top of page

Concerttip | Casey - TrixCasey is een melodische hardcore band uit Zuid-Wales. Het debutalbum “Love Is Not Enough” van de band was een rauwe en viscerale verkenning van de persoonlijke relaties van vocalist Tom Weaver. Het was een openhartoperatie die zijn romantische en familiale banden, of hun wrakstukken, in de context van zijn eigen geestelijke gezondheid, met verwoestend effect, onderzocht.


De follow-up van 2018, Where I Go When I Am Sleeping, is niet minder onthullend. In plaats van zich te concentreren op wat Weaver beschouwt als dezelfde oude onderwerpen van liefde en verlies, richt de band - aangevuld met Liam Torrance (leadgitaar), Toby Evans (gitaar / achtergrondzang), Adam Smith (bas) en Max Nicolai (drums) - deze keer de aandacht op de problemen van Weaver's eigen lichaam en de belangrijkste lichamelijke en geestelijke kwellingen die hem de rest van zijn leven zullen achtervolgen.

Eind 2018 postte de band een verklaring waarin zij hun afscheid aankondigden. “The time has come to say that although there are aspects of the band we all still love dearly, we have to be honest with ourselves, and admit that now is the right time to draw Casey to a close.


Maar nu, vers van hun zeer succesvolle eerste Amerikaanse headline-tournee met een knaller van een single Puncture Wounds to Heaven in hun zak, kondigen ze met een knipoog aan dat ze er in 2024 weer volop voor gaan.


(bron: Trix) Tickets & Info Woensdag 3 april 2024 - Trix (Antwerpen, België)Comments


bottom of page