top of page

Concerttip | Bob Wayne (USA) + Renegade Bandits - WillemeenAls Bob Wayne langs komt is het feest!! Geïnspireerd door het leven ‘on the road’ schrijft hij teksten over truckers, vrouwen en BBQ’s. Gooi daar een goeie gitaar of banjo bij en het plaatje is compleet. Wayne is een aanrader voor iedereen met een hart voor rock ‘n’ roll en country.

“Wayne is niet alleen een zanger met een ontzettend prettige stem, maar heeft ook veel charisma, wat hem tot een stevig podiumbeest maakt.” – 3voor12


Renegade Bandits Vier schavuiten uit Zuid-Holland die tijdens een pandemie met elkaar verzeild zijn geraakt in een schuilplaats. Daar creëerde ze hun eigenzinnig brouwsel van duistere outlaw country gemixt met een shot van obscure rockabilly blues en een punk mentaliteit. Een schore brulaap, twangy gitaarsnaren, klapperende contrabas en een spast achter het drumstel, maar met leden uit punk, psychobilly en black metal bands dacht je toch niet dat het om alledaagse country zou gaan.. het zijn de Renegade Bandits!

zondag 9 juni 2024, Willemeen (Arnhem, NL)


Commentaires


bottom of page